Vállalati finanszírozás

►   Vállalkozása fejlesztéséhez hitelre lenne szüksége?

►   Átmeneti likviditási problémái adódtak?

►   Innovációt tervez cégében, melyhez megbízható finanszírozó partnert keres?

Ezekben a kérdésekben is áll rendelkezésére szakértő csapatunk!

Vállaljuk azt, hogy az Ön üzleti elképzeléseihez megtaláljuk azt az ideális pénzügyi partnert, aki kedvező feltételek szerint befektet cégébe. Legyen szó hitelről, pályázati forrásról, kockázati tőkebefektetésről, startup finanszírozásról.

Szolgáltatásunk lényege, hogy az Ön számára a lehető legegyszerűbbé és leggyorsabbá tegyük a finanszírozás általában bonyolult és lassú folyamatát.

Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

1. Jelentkezését követően egy munkanapon belül jelentkezünk és egy rövid beszélgetés keretében kollégánk beszerzi a szükséges információkat, illetve az előminősítéshez szükséges adatokat, majd azonnal megkezdjük a projekt vizsgálatát.

2. Az általunk elérhető adatbázisokból készítünk ingyen egy megvalósíthatósági véleményt két munkanapon belül. Ezután a szükséges dokumentációkat előminősítésre továbbítjuk pénzügyi partnereinknek, majd a visszajelzéseket begyűjtve konzultálunk a legjobb ajánlatokról.

3. Megbízási szerződést a visszajelzések begyűjtése után kötünk, vagyis csakis akkor, ha pozitív visszajelzést kaptunk valamelyik pénzügyi szolgáltatótól. Így Önnek csak akkor kell fizetnie, ha projektje esélyes a finanszírozásra.

4. A szerződéskötést követően a hitelkérelmi dokumentáció kitöltésének minden részét átvállaljuk, Önnek csak aláírásával kell hitelesíteni a dokumentumokat, majd azokat személyesen eljuttatjuk az illetékes pénzügyi partnereknek.

5. A hitelkérelem alatt folyamatosan személyesen képviseljük érdekeit és az Ön rendelkezésére állunk. Az egyeztető tárgyalásokon is részt veszünk, és az esetleges hiánypótlásokat is segítünk beszerezni. Több bank érdeklődése esetén megversenyeztetjük őket, így elérjük Önnek, hogy a piacon a legolcsóbb hitelhez jusson.

Ezen felül, ha Ön úgy kívánja biztosítási és pályázat figyelési szolgáltatást is nyújtunk Önnek sikerei maximalizálásáért.

Tudjon meg még többet szolgáltatásunkról és vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva>>

 

Csatlakozzon hozzánk!

  • Karrier és üzleti lehetőségek