Adatvédelmi tájékoztató

Jelen honlap (a továbbiakban: weboldal) üzemeltetője a Hitelcentrum Kft. (a továbbiakban: Money House)
Az alábbiakban a Money House jogi nyilatkozata olvasható a www.moneyhouse.hu weboldalra látogatók (a továbbiakban Látogató) számára. A nyilatkozat kitér a weboldalon megjelenített adatok közzétételére, azok kezelésére illetve a kezelési elvekre és gyakorlatára, továbbá az érintett felek jogainak érvényesítési módjáról és lehetőségeiről.
1. A Money House csak azon személyes adatokat kezeli, amelyeket a Látogató e-mailen keresztül, űrlap kitöltésével vagy a keresési paraméterek elmentésekor adott meg, amellyel egyidejűleg a Látogató hozzájárul, hogy a Money House azokat nyilvántartsa és kezelje. A Látogató e-mail címének megadásával elfogadja, hogy a jövőben a Money House szolgáltatásaival kapcsolatos információkat illetve tájékoztatókat küldjön részére.
2. A Látogatónak a Money House számítástechnikai rendszerében képződő technikai adatait (böngészőprogram, IP-cím, felhasználás időpontja, megtekintett weboldalak, cookie-k) a Money House arra használja, hogy ezek segítségével a weboldal látogatottságát és forgalmát mérje, valamint diagnosztikai és piackutatási célokat szolgáljanak. Ezen adatok felhasználása kizárólag a Látogató személyének azonosítására alkalmatlan formában történik.
3. A  Money House adatkezelési gyakorlata a vonatkozó hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően zajlik, különös tekintettel a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv) és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv) rendelkezéseire.
4. A Látogató személyes adatait a Money House abból a célból használja fel, hogy szolgáltatásairól telefonon keresztül, postai vagy elektronikus úton tájékoztassa, valamint ezáltal közvetlenül ajánlja fel szolgáltatásait a Látogató részére. A Látogató által megadott személyes adatok felhasználása kizárólag az alábbi célok érdekében történik:
a) A Money House szolgáltatásaival szemben támasztott igények legteljesebb kielégítése
b) Piaci elemzések, piackutatás és minőségbiztosítás készítése
c) Tájékoztatás azon szolgáltatók időszerű szolgáltatásairól, amelyek jogosultak a Money House márkanév használatára
A Látogatók személyes adatainak felhasználása kizárólag a fenti célok elérésének érdekében, ahhoz szükséges mértékben és ideig történik. A személyes adatokat kizárólag az alábbi harmadik személyek számára teszi elérhetővé:
a) A Hitelcentrum Kft.  közvetlen és közvetett tulajdonosi érdekkörébe tartozó vállalkozások részére
b) Azon szolgáltatók részére, amelyek rendelkeznek a Money House márkanév jogszerű használatára
c) A weboldal üzemeltetéséért felelős partnerek részére
Az adatkezelési cél megszűnésével a Money House azonnal törli a nyilvántartásból a Látogató személyes adatait
5. A Látogatónak jogában áll tájékoztatást kérni a rá vonatkozó, Money House által kezelt személyes adatokról, továbbá igényelheti azok javítását, módosítását, valamint törlését is, amennyiben azt a törvény nem korlátozza.
A Látogató postai úton, a Hitelcentrum Kft. hivatalos címére küldött ajánlott levélben jelezheti ezzel kapcsolatos igényeit. A Money House a szükséges intézkedésekről illetve a kért tájékoztatásról a lehető legrövidebb időn belül, azonban a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül gondoskodik.
A Látogató elfogadja, hogy személyes adatai kezelésének megtiltásával bizonyos szolgáltatások elérésére egyáltalán nem vagy csak korlátozott mértékben lesz jogosult.
6. A hírlevél küldéséhez hozzájáruló Látogatók számára hírleveleket és egyéb hirdetéseket küld a Money House elektronikus úton a hirlevel@moneyhouse.hu e-mail címről. A Money House a hírlevelek alján valamint a www.moneyhouse.hu/hirlevel/leiratkozas oldalon biztosít lehetőséget a hírlevélről való leiratkozásra.
7. A Money House biztosítja ügyfelei számára, hogy személyes adataik védelméről, valamint azok jogosulatlan módosításának, törlésének és felhasználásának megakadályozásáról a legmagasabb szintű szervezési, technikai és biztonsági intézkedések mellett gondoskodik. A Money House nem hoz nyilvánosságra és hozzáférhetővé sem tesz olyan személyes adatokat, amelyeket nem a nyilvánosság számára szán.
8. A weboldalon található linkekre kattintva, amelyek más – nem a Money House által kezelt – honlapokra mutatnak, a Látogató elhagyja a weboldalt. Az oldal elhagyása után, más oldalak és azok üzemeltetői részére rendelkezésre bocsátott személyes adatok illetve ezen oldalak számítástechnikai rendszerében képződő, vagy általuk gyűjtött technikai adatok kezeléséért a Money House nem vállal felelősséget.
9. Tekintve, hogy a Látogató számítógépe és a weboldal működését biztosító szerver a nyilvános Internet hálózaton történik, így a személyes adatok közlése előtt nem biztosított a biztonságos adatkapcsolat, tehát adatbiztonsági szempontból védtelen. Emiatt a Látogató személyes adatainak védelme a kommunikációs csatornán nem biztosított. A Money House nem vállal felelősséget az ebből fakadó kellemetlenségekért és károkért.
10. A weboldal üzemeltetőjének elérhetősége:

Hitelcentrum Kft.
Cím: 1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.
Telefon: +36-1-555-2222
Fax: +36-1-555-2220
E-mail: info@moneyhouse.hu
 

Csatlakozzon hozzánk!

  • Karrier és üzleti lehetőségek