Ingatlan értékesítési lehetőség

Az ingatlanpiac legnagyobb durranása volt 2011-ben, amikor a Duna House együttműködési lehetőséget ajánlott az ingatlanpiac szereplőinek és a csatlakozással teljes hozzáférést biztosít több ezer kizárólagos megbízást tartalmazó adatbázisához! Ma már több száz együttműködő partnerünk és havi szinten rendszeresen megvalósuló közös üzletek bizonyítják, hogy a Duna House IMR, azaz Ingatlan Megosztó Rendszere a gyakorlatban is működik!


Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mostantól bármilyen ingatlanos vagy hitelközvetítő kolléga, legyen egyéni vállalkozó vagy iroda, a pénzügyi közvetítői szerződése mellett köthet velünk Együttműködési Keretmegállapodást ingatlan értékesítésre is.  A megállapodás megkötése után biztosítunk egy Duna House Értékesítési Partner azonosító számot, amely segítségével Partnerünk együtt tud működni bármely Duna House-os kollégával az ezen a honlapon található Kiemelt Megbízásaink értékesítésében.

Így akár egy 1 fő is többezres ingatlankínálathoz juthat!

Partnereink számára a most kínált lehetőség  azonnali és óriási előnyökkel jár! Saját vevőik részére tudják válogatni az ingatlanokat a több ezer ellenőrzött, részletes adatokkal rendelkező adatbázisból.

A folyamat egyszerű:

  • A Money House-szal történő szerződéskötéskor jelezd, hogy pénzügyi közvetítői tevékenység mellett ingatlanközvetítéssel is kívánsz foglalkozni
  • Szerződéskötéskor kiadjuk a Duna House Együttműködő Partneri kódodat és nincs más dolgod, mint a portálunkon kiszemelt ingatlan adatlapján feltűntetett Duna House-os kollégát felhívod és megbeszéled vele az ingatlan mutatást. Kollégánk természetesen minden esetben jelen lesz az ingatlan mutatáson és segíteni fog bármilyen szükséges információval vagy az üzlet lezárásnál

Sikeres együttműködés után az eladónktól kapott jutalékunk 50%-át tudjuk biztosítani Partnereinknek, egy 9%-os Franchise díj levonás után.

Fontos hangsúlyozni, hogy az együttműködést úgy alakítottuk (ahogy azt Te is látni fogod az Együttműködési Keretmegállapodásban és Együttműködési Szabályzatban), hogy egyenlő esélyed  legyen  egy Duna House-os értékesítő kollégával szemben, bármilyen szempontból. Így pl. ugyanaz a jutalékösszeg marad a Duna House értékesítőnél, irodai értékesítéi vezetőnél vagy franchise partnernél, ha együttműködik Külső Ingatlanos Partnerrel vagy ha az üzlet két Duna House iroda között jött volna létre. Így tudjuk biztosítani, hogy Te nem kerülhetsz hátrányos helyzetbe egy Duna House-os kollégával szemben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, jelezd csatlakozási szándékodat és segítünk az átszerződéssel kapcsolatos teljes ügyintézésben!

Csatlakozzon hozzánk!

  • Karrier és üzleti lehetőségek